Park Hoogveld

Welkom in Heerlen

Plan park Hoogveld ligt aan de zuidkant van Heerlen, aan de rand van het buitengebied én midden in het glooiende Limburgse landschap.”
#

Heerlen

Centrumstad van Parkstad 

Heerlen centrumstad van Parkstad Limburg profileert zich op het gebied van kunst, cultuur, horeca én winkelaanbod. Heerlen, een stad die op allerlei gebied altijd in beweging is en nooit stilstaat.  

Juist doordat de stad Heerlen zichzelf steeds weer opnieuw uitvindt, biedt het veel verrassingen op cultureel en architectonisch gebied. 

Cultuur

Neem alleen al het jaarlijks terugkerend 10-daags internationaal theaterfestival Cultura Nova in Heerlen. Theater, film, dans en muziek op aparte en ongewone locaties. Jaarlijks trekt dit festival record aantal bezoekers. Ook is het Theater Parkstad in Heerlen sinds jaren toonaangevend op het gebied van theater, dans en muziek, met ieder jaar weer een prachtg en gevarieerd theateraanbod.

Architectuur

Het Maankwartier is zo'n voorbeeld van hoogstaande architectuur. Een ruim opgezet nieuw stadsdeel met als basis het station met hier rondom appartementen, kantoren, winkels en horeca gerealiseerd. Het nieuwe NS station verbindt het noordelijk en zuidelijk deel van de stad als mooie entree naar het centrum. 

Het Glaspaleis is ook zo'n invloedrijk gebouw. Dit voormalige mode- en warenhuis Schunck is door de Union of International Architects uitgeroepen tot een van de duizend meest invloedrijke gebouwen van de 20e eeuw. Een juweeltje midden in de binnenstad. 

 

Park Hoogveld Heerlen

Locatie & bereikbaar

Aan de zuidelijke rand van Heerlen, in een typisch stukje van het glooiend Limburgse heuvelland, ligt Park Hoogveld. Mooi omgeven door het talrijke groen. Deze combinatie maakt wonen in Park Hoogveld zo aantrekkelijk. 

Park Hoogveld is gunstig gelegen en wordt ontsloten via de Heerlerbaan. Binnen circa 20 autominuten bent u in Maastricht (via A79 of Aken (via A76). Ook het Limburgse heuvelland is op zeer korte afstand bereikbaar via N281/rijksweg N278. Kortom uitstekend bereikbaar en een fijne centrale plek om te wonen.

Verkaveling van de woningen

Hieronder vindt u een overzicht van de woningen die nu in verkoop zijn. Deze kaart is interactief, als u klikt op uw woning naar keuze wordt u doorverwezen naar de detailpagina met nog meer informatie! 
De kavels en de openbare ruimte op deze kaart zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Noordpijl

legenda-woning-te-koop.png Woning te koop
legenda-appartementen.png Appartementen te koop

legenda-bouwkavel.png Bouwkavel te koop
legenda-bouwkavel-heerlen.png Bouwkavel Gem. Heerlen te koop

legenda-binnenkort.png Binnenkort in verkoop
legenda-ontwikkeling.png In ontwikkeling

legenda-toekomstig.png Toekomstige ontwikkeling
legenda-verkocht.png Verkocht

Kenmerken Park Hoogveld

Deze woonwijk kenmerkt zich door de grote variatie in woningtypen en bijbehorende diversiteit;
heerlijk comfortabel en rustig wonen in een groene omgeving maar toch vlakbij de stad.
‘Wat wil een mens nog meer!'

 

cards-parkhoogveld-groen-wonen.jpg

Deze groene en rustige woonwijk is qua opzet bijzonder te noemen en biedt een mooie afspiegeling van hedendaagse woningbouw in het hogere én midden segment. 

cards-parkhoogveld-strakke-gevels.jpg

Inspirerende strakke gevels aan glooiende straten waarbij men optimaal rekening heeft gehouden met de aanwezige hoogteverschillen. Geen alledaags straatbeeld maar een variatie aan bebouwing en stratenplan. 

cards-parkhoogveld-mooie-wandelpaden.jpg

Een park vormt het centrale deel van de wijk, omzoomd door mooie wandelpaden. Een groene open wijk waarin park en bebouwing op natuurlijke wijze in elkaar overvloeien.

Voortgang

Een impressie van Park Hoogveld Heerlen

In Park Hoogveld zijn inmiddels al veel prachtige woningen gebouwd.

Bent u op zoek naar een fijne comfortabele woning, dan biedt Park Hoogveld u die kans!

In de toekomst zullen er nieuwe woningtypes worden aangeboden waaronder appartementen, vrijstaand geschakelde, halfvrijstaande- en geschakelde woningen. 

Beeldmerk-parkhoogveld.svg

Meer informatie

Interesse in Park Hoogveld?

Wilt u ook wonen in Plan Park Hoogveld?

Vul dan het aanmeldformulier in en blijf zo op de hoogte van alle nieuwbouw ontwikkelingen.

Inschrijven nieuwsbrief